Vecka 47
 

 

Vecka 47

Hej

Tänkte lite snabbt i denna rapport fömedla vad mina tankar och funderingar är med granstrom.nu och berätta kort vad som hänt sedan sista rapporten på crossfronten och i övriga livet samt besvara dom ständigt återkommande frågorna jag får på min email.

Jag har dom sista 8 veckorna för första gången satsat ordentligt på mitt företag och vidtagit många funderingar och planer jag haft. Northpower har blivit AB och en kompanjon i form av Dan Jonsson har tagit plats vid min sida. En nödvändig och långsiktig lösning anser jag och vi jobbar nu båda hårt för att uppnå dom mål och visioner vi har med Northpower AB. Det har varit roliga men intensiva 8 veckor med bolagsbildning, avtal, kunder, målsättningar och planer/planering. Vi är i dagsläget 12 anställda (Inlusive Jag & Dan) utspridda på jobb i Norrbotten, Stockholm, Nynäshamn och Göteborg. För er som har intresse om vår verksamhet besök gärna www.northpower.se

Jag har köpt en bostadsrätt på Kungsholmen i Sthlm och flyttat in där. Sen har vi startat kontor i både Kalix och Sthlm för Northpower AB och jag sitter nu huvudsakligen stationerad på Polhemsgatan i Sthlm för er som har vägarna förbi.

Dessa två stora projekt med bolagsbildningen och köp/inflytt i bostadsrätt har tagit upp all tid och energi det har helt enkelt inte funnits tid till att tänka motocross. Detta har nog hjälpt till och gjort det lite lättare att sluta. Jag tror abstinensen kommer först till våren när gräset börjar grönska och tävlingarna drar igång.

granstrom.nu och Niklas Granström Racing KB kommer att leva vidare. Min anknytning till motocrossen kommer vara ganska liten och givetvis kommer inte sidan vara lika aktiv som tidigare. Men här kommer ni kunna läsa/anmäla er till lite läger som är planerade under våren samt information om en massa prylar som ska säljas. Frågelådan ligger kvar och någon enstaka rapport kommer även att skrivas när tid finns. Klart i skrivande stund är att racing teamet Northpower Yamaha kommer att fortsätta under 2006 med Per Nyberg och Markus Omnell som förare. Min roll i sammanhanget blir ringa förutom att Northpower AB är en sponsor och jag bidrar med lite rådgivning och kan agera bollplank vid frågor etc etc.

För två veckor sedan packade "08" gänget (Jag, Tommy Johannson, Kalle Karlsson, Mikael Kippellä och Stekarn) in sig i en Volvo V70 och åkte upp till Sundsvall för att fira Fredrik Bergsteths 30års fest. Det var ett super arrangemang och en trevlig tillställning där 48 aktiva och fd aktiva åkare rockade loss iklädd old fashion tröjor i en lokal fylld av gamla dekaler, plast, utrustning och kvällen till ära en CR500 som titt som tätt startades och fyllde lokalen med 2 stroke avgaser. Tack till Fredde och "08 gänget", som vanligt ägde vi stan !!

Mina planer är att besöka alla er sponsorer under December och tacka er för alla dom fantastiska åren ni hjälpt mig.

Glöm inte läsa säsongsammanfattningen från 2006 som nu ligger ute på sidan.

MVH: Niklas