Vecka 39
 

 

Vecka 39

Hej ..

Veckan efter sista racet i Luleå var det väldigt hektisk. Bussen skulle avstripas och göras klar för försäljning. Hojjarna skulle stripas av och göras klara för försäljning. Allt skulle packas undan. Lägg därtill att min lgh i Kalix skulle tömmas och jag hade inte vart hem på 2 månader så bokföringen låg på hög och väntade. Men det är såna här veckor man får ta fram hornen i pannan och borra sig ner i arbetet. Skönt när det blir fredag och man får sätta sig på flyget ner igen ...

.... Till Västerås där SM finalen MX1 & MX2 skulle köras. På fredag kväll innan åkte jag till Eskilstuna och köpte en BMW 745 åt en sponsor uppe i Norrland. Givetvis passade man på att testa den under helgen i Västerås innan den skulle skickas upp med min vapendragare Dan "D" Danell som helgen till ära fanns med på plats. Bilen gick kanon och blickarna var långa i depån när cross bussen hade blivit en buse !! :-) Tyvärr var det ju dock inte min bil ...

Heatena var till belåtenhet och 2 värdiga mästare korades genom Mats Nilsson och Kenneth Gunderssen.

Banketten efteråt brukar vara en höjdpunkt och så även i år. Blue Moon Bar i Västerås stod som värd för mat, underhållning & Dan(s). Skandalerna stannar i gränden och försäsongsträningen började redan på Söndagmorgon för dom flesta med "Hur man botar huvudvärk"

Saxtat från veckan

- Tyvärr hann jag ej inventera mina delar/utrustning etc när jag var uppe i Kalix så en aktuell "Till salu" lista har ej kunnats göra. Men ring/maila gärna om det är ngt spec ni behöver. För det finns väldigt mycket prylar till salu just nu. Dessutom tror jag att en av våra team hojjar är osålda i dagsläget om ngn behöver en pärla.

- Yamaha vann alla 5 SM titlar i år, snacka om Guld frossa på banketten.

- Jag ska knåpa ihop en säsongsammanfattning och en lite Epilog med tankar och funderingar så här efteråt. Denna kommer ut på sidan inom en snar framtid.

Over and out ... / Niklas