Vecka 01
 

 

Vecka 01

Hej !

Tänkte berätta om lite nyheter som skett vid årskiftet på granstrom.nu

Nummret i "toppen" är borttaget och små förändringar i layouten är gjorda. En ny förstasida bild är tillverkad och denna kommer slumpvis tillsammans med 2004 & 2005 års "förstasides bild" att komma upp. Dvs varje gång ni besöker granstrom.nu kommer det slumpvis att välja någon av dom 3 bilderna som förstasides bild. Här kommer det att tillverkas fler bilder när tid ges och bli inte förvånade om något nytt dyker upp i rutan.
OBS OBS OBS en hemlig bild (Väldigt Speciell) är även inlagd. Denna är programmerad att endast visas ca 1/500 ggr ngn besöker sidan och en stor överaskning väntar den nyfikne och trogne besökaren.

- "Om mig" är uppdaterad och intervjun ska senare även den uppdateras för att vara "up to date".

- " Sponsorer" är uppdaterat och kommer kommer att kompleteras/revideras allt eftersom kontrakterna blir klara under vintern/våren.

- "Media" är informationen uppdaterad och ska senare kompleteras med nya bilder och Knappen 2005 heter numer "2006" såklart !!

- "Historik" och "Arkiv" är uppdaterade och förberedda på det nya året.

- "Gästboken" är ersatt med en ny egen version som PB Solution utvecklat på min begäran. Den nya GB ska vara mycket snabbare och säkrare i drift. Denna bok är byggd så att vi enkelt ska kunna ta bort opassande inlägg och spåra/spärra besökare som inte är här i positiv anda. Men här vill jag verkligen ge er besökare en enormt stor eloge. Det är väldigt sällan jag behöver radera inlägg från er och det stora problem många har med sina GB är för mig en baggis. Jag raderar mindre än ett meddelande i månaden i snitt, Tack ska ni ha och hoppas det kan fortsätta i samma anda.

- "Klotterplanket" är nu mer en "Frågelåda" här vill jag ge er besökare möjligheten att ställa frågor till mig om det är något ni undrar. Sen ser ni alla andras frågor och så småningom (när jag svarat) även mina svar. Helt enkelt en form av KP fast med svarsfunktion. Även här har vi full koll på spårning/spärrning och min förhoppning är att det ska funka perfekt även här.

I tanke stadiet ligger just nu att bygga om "bottom" med en databas baserad uppdatering som kommer att innebära mindre jobb för såväl mig som PB Solution vid alla
rapporteringar. Detta ska i sin tur resultera i ännu fler rapporter under 2006.

Som ni ser så ligger vi inte på latsidan på granstrom.nu trots att vi år efter år får utnämnelser och omtalas som Sveriges bästa förarsite. Jag kan uppriktigt sagt säga att jag har mindre och mindre tid att lägga på detta men dom ideer jag har blir oftast verklighet med hjälp av PB Solutions enorma kunnande i att få mina tankar till verklighet.

I övrigt så är jag väldigt upptagen med mitt bemaningsföretag nu och bokslutstider väntar i dagarna. Jag har även dom senaste månadera jobbat heltid ute på fältet i sthlm med mina grabbar och det är riktigt kul. Under julen var jag uppe i Kalix och umgicks med familj och kompisar. Denna resa innehöll alla traditioner så som uppesittar poker med grabbarna. Bandy på julafton och fest med alla hemvändare på juldagen och annandagen.

Nog skrivet för denna gång dags att titta på alla nyheter på sidan.

Kom ihåg ... En sann entrepenör vilar aldrig i tankarna !!

Gott nytt år och god fortsättning på crossåret 2006 .... / Niklas