Vecka 43
 

 

Vecka 43

Hej !

Tänkte att det började vara dags för en liten nulägesrapport.

Sedan sista SM'et sparade jag 2 hojjar nere i Sthlm för att kunna träna lite när det kändes som att jag blev sugen. Men faktum är att jag inte startat cyklarna alls en ända gång. Jag var på väg ut i lördags men regnet vräkte ner och minsann så roligt var det inte så jag stannade hemma i stället. Man känner verkligen att 9 månaders intensivt tävlande/tränande har satt sina spår och det har faktiskt varit ganska skönt att göra allt annat man inte hunnit med.

Jag har bland annat jobbat mycket sista månaden med mitt företag "Northpower" och jag har hittat några jobb till ett gäng duktiga killar som nu mer blivit anställda åt Northpower.
Här ser jag stor potential till att växa en hel del och det känns inspirerande att dra igång detta på lite mer allvar. Om ni inte ännu besökt hemsidan rekommenderar jag ett besök på adressen www.northpower.se

Jag tränar också mycket gym just nu och grabbarna på Nautilus i Sjöstan har byggt ett special anpassat program som ska hjälpa mig att öka väsentligt i muskel massa under dom fyra närmaste månaderna. Det känns helrätt och Proteinet från Fairing ska väl snart ha börjat omvandla träningsverken till muskler får jag hoppas i alla fall.

Annars har det också varit mycket annan idrott på tapeten och förra veckan såg vi Zlatan och grabbarna kvala in till VM i Tyskland nästa sommar live på Råsunda. När landslaget spelar är det familjefest på arenan. Igår kväll såg vi Luleå hockey åka på stryk av Djurgården i Globen, här var det dystra miner för oss som hoppats på Norrlandsguld.

Förra helgen hade vi en liten crossavslutningsfest kombinerat med en inflyttningsfest hos mig i Sthlm. Bland dom stora cross celibriterna fanns bla Fredrik Bergsteth, Magnus Lindfors, Peter Grönroos, Tommy Johansson, Peter Isgren från Svemo och därtill givetvis den stora skara tjejer som dessa grabbar medför :-) En trevlig tillställning där tyvärr alla kameror var trasiga !!

Arbetet att bygga en ny egen gästbok och Klotterplank har på börjats av PB Solutions idag på begäran av mig. Denna som jag använder nu har fungerat under all kritik senaste månaderna och vi har jobbat så mycket på att granstrom.nu ska vara en snabb sida. Inget gratis program ska få förstöra det arbetet förr oss. Jag tror att den nya versionen kommer ligga ute inom bara ett para dagar om jag känner Peter rätt.

Mitten av nästa vecka ska jag flyga hem till Norrland och börja ta tag i sponsor biten och sätta ut lite riktlinjer inför nästa säsong.

Jag återkommer snart med en ny "Tillsalu" lista och lite andra små saker jag jobbat på ...

Tack alla som skickat mail om allt och inget ...


Med Vänliga Hälsningar: Niklas Granström