Vecka 5
 

 

Rapport inför Spanien

Hej ..

I skrivande stund sitter jag på mitt kontor i Kalix och jobbar. Kent och Henry åkte igår morse med min buss ner mot Spanien och befinner sig just nu någonstans i Danmark. Själv flyger jag ner på tisdag, det känns faktiskt ganska lyxigt att veta att andra gör grovjobbet och själv sitter man på ett flygplan. Men förra säsongen höll alla långa bussresor på att ta knäcken på mig och i år finns pengar avsatta för att fixa chaufförer och flygbiljetter till några av långresorna.

Första månaden med den nya designen på granstrom.nu har varit överväldigande och nästan alla verkar positva till den nya designen. Problemet finns för dom som sitter på en mindre upplösning än 1024x768 på bildskärmen. Under denna månad är det ca 15% av besökarna vilket är en för hög siffra att inte ta hänsyn till. Men samtidigt så hoppas jag att ni får erat förstånd tillbaka och tar på er glasögonen och ändrar upplösningen för att surfa på internet med denna upplösning är ju inte särskilt kul eftersom nästan alla sidor får "rullgardiner" med dessa inställningar.

För övrigt har jag befunnit mig i Stockholm under nästan hela Januari och jobbat.
Förra helgen var jag på MC Mässan "På två hjul" tillsammans med Niklas Månsson (Månsson Racing) för att träffa några branch sponsorer, kompisar och annat löst branch folk. En trevlig tillställning med många häftiga nyheter att titta på. Sedan avslutades helgen med en dundrande fest på NRJ Radio Awards där stjärnor som bla Kylie, Blue, Gessle, Miscowski uppträde på. Efterfesten på Berns salonger var en riktig höjdare och jag vill framföra ett stort tack till Amir, Johan Frohm, Leo Mendez som alla var inblandade i att fixa biljetter till mig. Tack så mycket för det !!

Samtidigt som denna rapport läggs upp på nätet gör granstrom.nu's första gästskribent sin debut. Det är en berättelse skriven av en tjej kompis från Östersund som har en speciell syn på oss crosskillar som hon delar med sig av till oss. Så ta en titt under nyheter på indexsidan och klicka på Sandras historia. Jag hoppas detta kommer att bli ett populärt inslag med många läsare och ämnet är fritt så länge det har anknytning till motocrossen. Har just du något du vill berätta skriv gärna och berätta på email.

Men som sagt det viktigaste av allt ... nu är det bara 4 dagar kvar till min säsong drar igång på allvar och redan nästa helg åker jag årets första race i Agost Spanien.

Välkommen att besöka granstrom.nu race season 2003 just to begin ... / Niklas