Vecka 34
Träningsschema
Måndag
Golf 2 tim
Tisdag
Körning Vitheden 60min 4T,
Golf 4 tim
Onsdag
Vilodag
Torsdag
Körning Vitheden 60 min 4T,
Golf 2 tim
Fredag
Löpning 30 min, Styrke 30 min
Lördag
Fotboll 120 min
Söndag
Vilodag

 

Rapport


v. 34

Hej ....

Har tränat på Vitheden med Jonas Persson två gånger under veckan som varit. Jonas har just kommit tillbaka efter hans allvarliga handledsbrott han ådrog sig på Stadioncrossen på Bruksvallen med skoter för 4-5 månader sedan. Farten börjar redan sitta och han skulle nog vara en het kandidat på en topp 8:a placering om Nordcupen skulle köras idag på en sandbana. Vi får väl se om vi får se honom på någon tävling under hösten ??

På tisdag provade jag även på att köra med Johan Johanssons Quadracer runt banan, i mitt tycke en livsfarlig maskin helt utan kontroll. Roligt att prova men inget jag skulle rekommendera. Tyvärr slutade även kvällen med att Johan bröt vadbenet på 2 ställen och blir nog borta ca 1 månad.

Under lördagen var det en stor företagsturnering i fotboll här i Kalix. Jag var värvad till Guldfiskens lag som på papperet tillhörde en av favoriterna med många duktiga inhyrda spelare från IFK Kalix juniorlag. I verkligheten slutade vi på 10:e plats och var helt utspelade av en del gamla gubbar. Hurvida min comeback på fotbollsplanen efter 5 år får godkänt eller icke låter jag andra bedöma men det känns som att det skulle nog inte bli många + i aftonbladet i alla fall.

Tävlingschemat för hösten är nu uppdaterat och fastställt och som ni kan se så blir det en mycket intensiv period just nu med stora tävlingar 6 helger på raken. Allt börjar med Malmö supercross till helgen där jag just fått veta att jag fått starttillstånd, innan dess ska jag hinna träna Supercross hos Roland Wikblom i Hofors och ett träningspass på Järva där vi helgen efter ska åka vanliga SM. Så nu bär det av ner till Malmö, dom som sett banan säger att det är det bästa som skådats i Sverige någonsin vad gäller supercross..... Visst är man nervös för skador ... men visst är adrenalinet på topp för att åka SX finns det något roligare ??

Stay tuned .... / Niklas Granström