Vecka 17
Träningsschema
Måndag
Löpning 30
Tisdag
Körning Järva 50 min 4T
Löpning 30 min
Onsdag
Löpning 30 min
Torsdag
Körning Umeå 80 min 4T
Löpning 30 min
Fredag
Vilodag
Lördag
Vilodag
Söndag
Gym 90 min

 

Rapport


v. 17

Hej ...

Jag stannade kvar nere i Skåne till på tisdag innan jag började min "vandring" norrut. På tisdag kväll var jag tillsammans med några polare och såg fotbolls derbyt mellan AIK & Hammarby på Söderstadion inför 30 000 åskådare. Det var kul och roligt när ett sportevenemang i Sverige drar så mycket folk. Onsdag och torsdag blev det ett ofrivillgt stopp i Gävle efter att turbon på bussen kastade in handuken mitt på E4an. Efter 10 timmars meckande och många tusen fattigare var en ny turbo monterad och färden kunde fortsätta utan vidare problem.

I veckan har jag börjat åka på min Yamaha fyrtaktare 450cc. Det är himla kul med lite omväxling efter 7 år i rad på 250cc. Och vilken cykel det är, en riktig dröm att åka med och den är ju hur stark som helst och ruskigt välbalanserad. Lite andra bromspunkter och lite mera girokraft i luften känner man av men annars är det inte många nackdelar jämfört med 2 taktaren. Jag kommer att träna på denna cykel några gånger till varvat med 250cc så bestämmer jag nog bara någon dag innan ifall det blir 2 eller 4 taktare på Nordcups premiären i Umeå.

Veckan som kommer blir fullspäckad med att slutföra en massa påbörjade projekt, Fre & lör håller jag ett träningsläger i Boden och på sön åker jag en 3 timmars tävling i Luleå.

Ha d .... / Niklas G