Vecka 05
Träningsschema
Måndag
Gym 60 min
Tisdag
Onsdag
Gym 60 min, Mentalträn 60 min
Torsdag
Gym 60 min,
Fredag
Resdag Kalix-Sthlm
Lördag
Söndag
Resdag Sverige-Spanien

 

Rapport


v. 05

Hej ....

Detta har liksom varit en "mellan" vecka med massor av meckande och fixande i sista minuten innan avresan mot Spanien. Ska det aldrig ta slut ??

Träningsmängden har inte varit den rätta denna vecka men ibland måste man prioritera andra saker för att i huvudtaget komma iväg. Desutom tror jag kroppen behöver vila lite grand innan nästa vecka när körningen drar igång på allvar. Denna första vecka på det nya året är alltid den värsta, träningsvärken brukar vara av en dimension som inte går att mäta och det oavsett hur mycket övrig träning man lagt ner, åka cykel är att åka cykel och inget annat gemföra när det gäller ansträngning av muskler.

Jag kommer inte att ha lika bra tillgång till internet uppkopplingar när jag befinner mig nere i Spanien som övriga på övrig ställen. Och koppla upp sig via mobiltelefonen där nere blir väldigt dyrt. Men jag kommer att kolla mailen ca 2ggr i veckan och jag ska göra allt för att ni ska ha en ny vecko rapport varje måndag men som sagt ha översende om det ibland blir en dag försenat.

Nu slår jag igen datorn och vi sätter oss strax i bilen för 420 mil enkel väg ner till Spanien.
Nästa vecka blir det en roligare rapport för då ska jag skriva cross och inte en massa annat "utfyllnads" snack.

Med vänliga hälsningar: Niklas Granström