Vecka 47
Träningsschema
Måndag
Gym 90min
Tisdag
Gym 90min
Onsdag
Spinning 60min, Gym 30min
Torsdag
Gym 90min
Fredag
Spinning 60min, Gym 30min
Lördag
Vilodag
Söndag
Gång 60min

 

Rapport


v. 47

Hej och välkommen till nya granstrom.nu

Jag är väldigt stolt över att min hemsida nu stadigt har lockat ca 1500 st besökare i månaden i snart två års tid. Många hade kanske lutat sig tillbaka och nöjt sig med detta.
Men jag tror att elittänkandet inom idrotten även sätter sina spår i övriga livet. Så jag kände att en rad förändringar var nödvändiga på sidan för att bibehålla och förhoppningsvis öka antalet besökare.

Den största förändringen är givetvis utseendet och dom nya färgerna. Sedan är sidan nu lite mer lättläslig och texterna är skrivna i rutor. Några nya knappar har även tillkommit med massor av spännande och nyttig läsning för både media och privatpersoner.
Den största förändringen är dock att jag kommer att istället för ca varannan vecka ge er veckorapportering under hela vinterns utlandsvistelse. Så varje söndag kväll är det tänkt att en ny rapport ska finnas inne på sidan med vad som hänt mig under veckan. Dock kan ibland praktiska eller tekniska omständigheter sätta stopp för detta.

Biljetterna till USA är bokade till den 4 Dec och planerad hemresa är satt den 4 Feb. Därefter väntar omedelbart Spanien. Jag kommer att återkomma mer om USA och mitt upplägg där borta i nästa veckas rapport när allt blivit klart och det är riktigt nära till avresa.

I övrigt har den senaste månaden varit mycket hektisk för mig med nya cyklar, nya kläder och många nya sponsorer som har blivit klara. Så en titt under knappen sponsorer är att föredra. Jag önskar även att ni klickar på deras logga för att besöka deras hemsida och ta del av deras spännande produkter inom alla möjliga och omöjliga områden. Jag har även under dessa veckor jobbat hårt på gymmet för att få tillbaka dom 9 kilo jag tappat under min skada tidigare i sommar. I nuläget är jag halvvägs tillbaka till "matchvikt"

Under knappen media finns två intressanta intervjuer från Sveriges bästa webmagasin: www.sverigecross.com En av intervjuerna är med IB Motorsports fotograf Jocke Sahlström där han bland annat berättar att han tycker att jag är en av dom lättaste förarna att få bra kort på. Och att ett av hans absoluta favorit kort genom tiderna är ett kort han tagit på mig i Spanien vintern -02. Smickrande !!

Fick under veckan veta att mitt fasta start nummer i Sverige blir #70.
Nya sifferbakgrunder med fasta siffror till Yamahan är redan på tillverkning.

Jag hoppas ni har överseende med att alla funktioner på sidan kanske inte hunnit bli klar vid denna rapports uppläggning. Och om ni hittar fel på sidan eller om ni har idéer på förbättringar är ni välkommen att dela med er av era åsikter på e-post eller telefon.
Vi jobbar förbrilt för att få allt färdigt under veckan som kommer.

Med vänlig hälsning: Niklas Granström & webmaster Peter Bergdahl, - PB Solution -