Rapporter från vida världen...
 
 

 

 

- Rapport -

[Kalix 01-11-26]

Hej allesammans och välkommen till "nya" GRANSTROM.NU
Jag har nu börjat den stora årliga uppdateringen och många nyheter kommer att läggas upp närmaste veckorna. Första nyheten ni kan se redan nu är att 1:a sidan fått ett lite nytt utseende och intervjun "om mej" är uppdaterad med massvis med ny intressant information. Håll utkik varje vecka kommer nya uppdateringar att ske.

Man brukar kalla Okt-Dec för "silly season" inom motocross branschen. Men silly season för mej innebär inte bara stenhård träning i gymet utan faktum är att dom senaste 8 veckorna har varit minst lika intensiva som resterande månader av året. Första av allt är jag mitt uppe i att bilda om min crossverksamhet till ett bolag för att lättare kunna bedriva en seriös affärsupgörelse mot mina sponsorer och kunna utveckla en del ideer jag haft.
Sedan tog det mej nästan 3 veckor att tillverka och trycka allt PR material jag behöver till olika uppdrag. Efter det skulle alla gamla sponsorer avtackas och nya kontrakt skrivas vilket också tog ca 3 veckor. Jag vill verkligen passa på att tacka alla som hjälpt mej under året och det känns verkligen kul att nästan alla vill fortsätta samarbetet ett år till trots att priserna gått up en hel del. ETT JÄTTE TACK !!.
Jag hälsar dessutom alla nya sponsorer välkomna och hoppas på att vi får ett lyckat samarbete. Det kommer att läggas ut nya sponsorer under fliken "sponsorer" allt eftersom nya kontrakt blir klara.
Jag hoppas kunna ha alla kontrakt skrivna till i mitten av Jan då det är planerad avresa till Spanien.
Ang Spanien och mina planer för resten av året kommer detta läggas ut på sidan allt eftersom jag får tid över. Jag säger bara det är mycket mycket på gång och klaffar bara hälften så blir detta ett mycket lyckat år. ! Nu närmast (på 20min) väntar en affärslunch med säljansvarig för Laitis och Castrol oljor på restaurang Freja sedan har jag 2 nya möten på eftermiddagen. Håll tillgodo och kör hårt så hörs vi snart igen ...... Med Vänliga Hälsningar: Niklas G

 

Undersökningsfråga

Vilken 1:a sida tyckte du var bäst ?

 

Den gamla.
Den nya.

Nyvarande resultat
Free Web Polls